ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Με τη θεατρική παράσταση

«Η Άννα που περπατά στα σύννεφα..!»

του Μάκη Αντωνόπουλου

με τη Μαρία Καραβία

Το Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, ώρα 20:30

στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολις

Ένα συγκλονιστικό έργο, διαχρονικό και πάντα επίκαιρο, το πιο αντιπροσωπευτικό για να τιμηθεί αυτή η ιδιαίτερη παγκόσμια ημέρα της Μητέρας.

Η Άννα(Μαρία Καραβία), μητέρα ενός αγνοουμένου της Κύπρου, αναπολεί τη ζωή της ολόκληρη, σαν ερωτευμένη νέα στην αρχή, γυναίκα και ευτυχισμένη σύζυγος  μετά, μάνα τριών παλικαριών αργότερα,  που είδε ξαφνικά να ανατρέπονται τα πάντα, να διαλύεται η οικογένειά της, να καταστρέφονται τα όνειρά της, κι εκείνη να αγαπά, να αντλεί δύναμη και να ελπίζει...

Ένα έργο όπου η κάθε μητέρα και η κάθε γυναίκα βρίσκει ένα κομμάτι της δικής της ζωή, ένα κομμάτι της δικής της ψυχής. Η συγκίνηση, η ανθρωπιά, η αγάπη και ελπίδα για τη ζωή, είναι συναισθήματα  που πλημμυρίζουν την παράσταση, φτάνουν στις καρδιές των θεατών και παραμένουν εκεί, σαν ένας μικρός θησαυρός. Σε μια σαρωτική εποχή των αξιών, η παράσταση αυτή είναι ένα μικρό έργο Τέχνης και Πολιτισμού.

Σκηνοθεσία /θεατρική επεξεργασία κειμένου: Μαρία Καραβία

Σκηνικά : Μανώλης Δασκαλάκη.

Μουσική: Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Dafer Joussef

Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ(Καβάλα).

Διοργάνωση: Σύλλογος Μικρασιατών « Η Αγία Φωτεινή», Χρυσούπολις.

Πληροφορίες: Χρυσούπολη, Τηλ. 25910-25211.

Καβάλα: Πολιτιστικό Κέντρο-Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι

ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ. Λεωνάτου 8, Καβάλα. Τηλ. : 69768790296976879029

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.