ΕΙΡΗΝΗ του  Αριστοφάνη (παιδική παράσταση)

από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ καλλιτεχνικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ,

με άτομα με ειδικές δεξιότητες.

Η ευαισθησία, η συμπαράσταση, η φροντίδα και η αγάπη, προς τα άτομα με ειδικές δεξιότητες από τους Ροταριανούς Ομίλους, Κεντρικής Καβάλας, Δυτικής Καβάλας και Νεάπολις, οι οποίοι ανέλαβαν ένα μέρος των εξόδων προγράμματος με μαθήματα θεάτρου για μια ομάδα ατόμων με ειδικές δεξιότητες από το ΚΔΑΠ, έφεραν ένα άριστο αποτέλεσμα και ένα αισιόδοξο μήνυμα. Το πώς τα άτομα αυτά, έχουν το δικαίωμα και μπορούν να συμμετέχουν σε όλες της εκφάνσεις πολιτισμού αλλά και της καθημερινής ζωής μας, καλλιεργώντας και προβάλλοντας τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, αλλά και φέρνοντας το μήνυμα του συγγραφέα που αυτή την φορά είναι η ειρήνη στον κόσμο.

Την ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη, σε διασκευή για παιδιά από τον Δημήτρη Ποταμίτη, με μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη, και με τη επιμέλεια αλλά και την αμέριστη αγάπη της Μαρίας Καραβία, της Βένιας Πουλή, της Νένας Ποταμίδου και της Σταυρούλας Γκουλούση, ετοίμασαν έντεκα άτομα και θα παρουσιάσουν

την Κυριακή, 24 Ιουνίου, και Δευτέρα 25 Ιουνίου, ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεάτρου Ανάβασις (Λεωνάτου 8).

Ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα άτομα με ειδικές δεξιότητες έδειξαν και οι Αντιπεριφερειάρχες κύριοι Αρχέλαος Γρανάς και Δ. Παπακοσμάς και έτσι η παράσταση θα δοθεί με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.