ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ καλλιτεχνικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

της Θεάτρου Ανάβασις.

---------------------------------------------------

Στις 5 Σεπτεμβρίου, αρχίζει και πάλι τα μαθήματα η Μαρία Καραβία στο Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεάτρου Ανάβασις,

στη Λεωνάτου 8.  Μαζί και οι σταθεροί συνεργάτες της, οι : Νένα Ποταμίδου(ζωγράφος), Βένια Πουλή(δασκάλα χορού), Βασούλα Ζήσου(καθηγήτρια μουσικής) και Σταυρούλα Γκουλούση(υπεύθυνη ενδυματολογίας). Θα λειτουργήσουν όπως και πριν τμήματα, παιδικά(4-12 ετών), εφηβικά, ενηλίκων και ερασιτεχνών ηθοποιών, συνταξιούχων, ατόμων με ειδικές δεξιότητες, και πρωινό τμήμα κινησιολογίας/χαλάρωσης με ασκήσεις πιλάτες, μόνο για κυρίες. Για κάθε τμήμα η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι 2 ώρες μια φορά την εβδομάδα και θα διδάσκονται

Παιδικά: Θεατρικό και μουσικό παιχνίδι , αυτοσχεδιασμό, έκφραση, χορό-κινησιολογία, Ζωγραφική/κατασκευές. Εφηβικά:Υποκριτική με ιδιαίτερη έμφαση στο ελληνικό κλασσικό θέατρο, αυτοσχεδιασμό, έκφραση, αγωγή προφορικού  λόγου, χορό-κινησιολογία, θεατρικό και μουσικό παιχνίδι. Ενηλίκων και ερασιτεχνών ηθοποιών: υποκριτική με ιδιαίτερη έμφαση στο ελληνικό κλασσικό θέατρο, αυτοσχεδιασμό, έκφραση, αγωγή προφορικού  λόγου, χορό-κινησιολογία. Ατόμων με ειδικές δεξιότητες:θεατρικό και μουσικό παιχνίδι, υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, έκφραση, κινησιολογία, ζωγραφική/κατασκευές. Συνταξιούχων: υποκριτική με ιδιαίτερη έμφαση στο νεοελληνικό θέατρο, αυτοσχεδιασμό, έκφραση, αγωγή προφορικού  λόγου, κινησιολογία. Γυναικών: κινησιολογία / χαλάρωση (πιλάτες) με τη Βένια Πουλή(πρωινό Τμήμα. Μια φορά την εβδομάδα, 1 ώρα).. Επίσης ιδιωτικά μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή σε Σχολές Θεάτρου και ιδιωτικά μαθήματα ορθοφωνίας. Στη διάρκεια της σχολικής περιόδου, οι μαθητές 2 -3 φορές το χρόνο, παρουσιάζουν μικρές θεατρικές παραστάσεις. Έφηβοι, ενήλικες και ερασιτέχνες ηθοποιοί που συμπληρώνουν τον κύκλο των μαθημάτων των δύο χρόνων, παίρνουν Βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων,  και θα παίρνουν μέρος στην Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα και την Παιδική Σκηνή.

Θα γίνονται σεμινάρια: συγγραφής θεατρικού έργου,  σκηνογραφίας- ενδυματολογίας, κατασκευή θεατρικής μάσκας, θεατρικού μακιγιάζ, μαθήματα κλόουν, θεατρικού φωτισμού, εκφώνηση στο ραδιόφωνο, υποκριτική κινηματογράφου. Οι δάσκαλοι των σεμιναρίων, ο χρόνος υλοποίησης και το κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια, τα οποία  θα μπορούν να παρακολουθούν και όσοι δεν είναι τακτικά Μέλη  του Εργαστηρίου,  θα ανακοινώνονται εγκαίρως.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 26 Αυγούστου 2012

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Λεωνάτου 8 ( κάθετος στην Ομονοίας 92). Καβάλα

Τρίτη-Παρασκευή: 11:00 -13:00 και 18:30-20:30. Σάββατο: 11:00 -13:00

Τηλέφωνο 69768790296976879029 -        Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.theatrou-anavassis.com