ΘΕΑΤΡΙΚΟ Καλλιτεχνικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
της «Θεάτρου Ανάβασις»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στο Θεατρικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της «Θεάτρου Ανάβασις».
Επτά χρόνια περάσανε από τότε που ξεκινήσαμε το Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι. Σχεδόν 200 μαθητές(ηλικίας 5-50 ετών) περάσανε και ζήσανε συναρπαστικές εμπειρίες κοντά μας. Θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμό, υποκριτική, κινησιολογία, ζωγραφική, ορθοφωνία, 18 θεατρικές παραστάσεις. Μερικοί φύγανε, άλλοι ήρθανε, κάποιοι  μείνανε και συνεχίζουν μαζί μας να χαίρονται και να δημιουργούν  στον υπέροχο χώρο του θεάτρου. Η ιδιαιτερότητα του Εργαστηρίου είναι πως οι μαθητές μας εκτός από το να ανακαλύπτουν και εξελίσσουν  το ταλέντο τους, κοντά μας άτομα με δυσκολίες στο λόγο, την επικοινωνία και την αυτοσυγκέντρωση, βρίσκουν λύση στο πρόβλημά τους. Επιπλέον, προσφέρονται ιδιωτικά μαθήματα προετοιμασίας για είσοδο σε σχολές Θεάτρου.
Φέτος, κάτω από την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Μαρίας Καραβία και των συνεργατών της, αρχίζουμε τις εγγραφές το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00-13:30 και Δευτέρα-Παρασκευή, 18:30-20:30.
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν τα μαθήματα με τους πρώτους μαθητές.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν και πάλι είναι, παιδικά (Σάββατο και Τρίτη ή Πέμπτη), εφηβικά και ενηλίκων (Τετάρτη), Α.Μ.Ε.Α (Παρασκευή).
Πληροφορίες: Λεωνάτου 8, Καβάλα. Τηλ. 6976879029. www.theatrou-anavassis.com


 er 1

er 2