«Τα Χριστούγεννα της Πολυλογούς»

είναι ο τίτλος του χριστουγεννιάτικου έργου, σε σκηνοθεσία και επεξεργασία κειμένων της Μαρίας Καραβία, που θα παρουσιάσει το Θεατρικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της « Θεάτρου Ανάβασις» την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ « Γ. Παυλίδης» της Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, σε Συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Καβάλας.

Πρόκειται για αποσπάσματα από πέντε μικρά θεατρικά έργα ( Η Πολυλογού της Ζωρζ Σαρή, Οι Μικρές Κυρίες της Λουϊζας Μέϊ Άλκοτ, Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα, Οι πιττούλες του Άη Βασίλη, και το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Λίζας) τα οποία διασκεύασε και προσάρμοσε στις ανάγκες της διανομής των ρόλων η Μαρία Καραβία. Μια παράσταση με πολύ φρεσκάδα, συγκίνηση και πολύ γέλιο για μικρούς και μεγάλους. Συμμετέχουν οι μαθητές όλων των τμημάτων (παιδικά, εφηβικό, ενηλίκων, Α.Μ.Ε.Α.) του Θεατρικού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου της « Θεάτρου Ανάβασις», αλλά και τα Μέλη της ARTATTACK, Σοφία Παναγιωτίδου και Αγγελική Μπίνου, οι οποίες επίσης, μαζί με την Ζωή Ζαχαριάδη, επιμελήθηκαν τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης.

Παράλληλα, την ίδια μέρα στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, η ARTATTACK θα παρουσιάσει έκθεση ζωγραφικής με έργα από Μέλη του Συλλόγου.

karavia poster2 2